Onze Vaste Animatoren

Cato staat al op het plein sinds 2018. Ze studeert Orthopedagogie en zit reeds 2020 in het bestuur. Maar het organisatorische zit haar al veel langer in de genen. Het klikt niet alleen goed met de animatoren, ook met de kleutertjes kan ze het goed vinden. Als het om kindermuziek gaat, blijft K3 toch wel haar favoriet.

Cato Leus
Bestuurslid – hoofdanimator – animator

Bram is al van kinds af aan bij ons op het speelplein te vinden. Hij is een enthousiaste en gemotiveerde (hoofd)animator die graag de touwtjes in handen neemt. Hij zorgt voor originele activiteiten en is vaak te vinden achter zijn camera waarmee hij de allermooiste speelpleinfoto’s trekt. Bram maakt dit jaar deel uit van het feestcomité en zorgt voor een goede sfeer onder animatoren en voor de opbouw en afbraak van het plein.

Bram Willems
Bestuurslid - hoofdanimator – animator

Ons volgend nieuw bestuurslid is Arij. Ze startte in 2018 als hulpanimator. Sinds 2021 studeert ze rechten aan de UGent. Daarnaast speelt ze ook gitaar en piano en is ze nog eens leidster op de KSA. Arij zal er in haar eerste jaar als bestuurslid voor zorgen dat de administratieve taken zoals de weekverdelingen, in orde zijn!

Arij Abd El Aal
Bestuurslid – animator

Deze drukke jongeman Is Jarne. Hij doet altijd zijn best om voor zowel zijn kindjes als voor de animatoren leuke activiteiten te voorzien. Daarnaast zal hij ook zorgen voor de opbouw en afbraak van het plein. In zijn vrije tijd zit deze bezige bij ook niet stil. Hij is al goed aan het bouwen aan een mooie carrière als scheidsrechter.

Jarne De Winne
Bestuurslid – animator

Lies is een zeer gedreven meerwaarde aan ons team. Ze durft verrassend uit de hoek te komen en doet altijd haar uiterste best om de tofste activiteiten te bedenken. Ook voor haar outfits zou ze nooit de makkelijkste weg kiezen. The high way is the Lies' way!

Lies Poppe
Bestuurslid – animator
Bert Bauwens
Hoofdanimator – animator
Joran Bauwens
hoofdanimator - animator
Tine Bauwens
hoofdaniamtor - animator
Maja De Jonge
animator
Marthe Maudens
animator