Contact

Hoe kan je ons bereiken?

Adres

Wij zijn te vinden op het domein t'Ankerpunt,
Pruytenshof 53
9260 Serskamp.

Tel.

Daarnaast zijn we doorheen de zomer ook bereikbaar op het
telefoonnummer: 0484 88 14 85

Mail

Wanneer je een vraag of een opmerking hebt, kan je ons altijd mailen op het
mailadres: speelpleinkwispeltje@gmail.com

Facebook

Wij zijn ook te vinden op Facebook! Op onze pagina ‘Speelplein Kwispeltje Wichelen’ kan je snel nieuwe informatie of updates terugvinden. Naast belangrijke informatie, vind je ook heel veel leuke foto’s terug! Heb je dus een prangende vraag, stuur ons dan zeker een berichtje via onze Facebookpagina!

instagram

Waar je ook veel leuke foto’s doorheen de zomer kan terugvinden, is op onze Instagrampagina ‘speelpein_kwispeltje’

Word animator!

Wil jij ook graag een animator worden op ons speelplein? Kom dan zeker naar onze jaarlijkse infoavonden, daar leggen wij uit wat we exact doen en wat we van jou verwachten.

Wij zijn zelf een harde voorstander van een animatorcursus, deze is dan ook vereist om op het speelplein te mogen staan. Wij hebben vooral ervaring met de cursussen van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerking. Via onderstaande knop kan je gerust al eens een kijkje nemen wat deze cursus inhoudt en bij interesse je inschrijven.

⟶ Meer info

Verder zijn er ook nog andere organisaties die een cursus aanbieden. Wij accepteren ook deze attesten, maar prefereren toch de cursus van de VDS.

Eens je jouw cursus hebt gedaan moet je een stage van 2 weken doorlopen. Deze stage kan ook bij ons worden afgewerkt. Verdere info wordt gegeven op onze infomomenten die wij organiseren in februari en maart.